Squaredansklubben Seniorerna
 
  
Mobil
Mobil
  
  
Picnic i det gröna, Stora Skuggan, beslutet, efter noga överväganden med FHM:s rekommendationer som stöd, är följande: Vi dansar när smittan är minimal och restriktionerna tillåter detta, INTE I NULÄGET. Styrelsen kommer att vara representerad på Skuggan för att ta mot Picknic-gäster alla torsdagar från den 1 juli från kl 12.00. Kom och träffa danskompisar i det gröna. Ta med egen stol och fika mm. Snuffe och Rolf Boettge kommer till Skuggan på torsdagen.

Bild VÄLKOMMENBild

Du har kommit till Squaredansklubben Seniorerna,Sveriges största squaredansklubb. Seniorerna är en ideell, partipolitiskt obunden förening i Stockholmsområdet. Klubben anordnar kurser och danser i modern squaredans.

Dansturerna är till en början mycket lätta att lära sig för att efter hand öka i svårighet. Man har roligt från första danssteget!

Den moderna squaredansen har sina rötter i amerikansk folkdans och dansas så gott som jorden runt. Callen är desamma vart man än kommer och lätta att förstå även om man inte kan engelska. Vi har ett omfattande kurs- och dansprogram från nybörjare t.o.m A2.

Medlemsavgiften är 150 kr/år. Är du intresserad av att bli med?

Kontakta någon i styrelsen.

Bild FyrklöveralliansenBild

 

De fyra Seniorklubbarna, Squaredansklubben Seniorerna, Huddinge Square Swingers, Näsby Parks Squaredanceklubb och Panther Squares samverkar i utbudet av kurser och danser för att ge alla dansare möjlighet att delta i sin egen passande dansnivå "Fyrklöverdanserna" är annonserade i våra medlemsblad.